Atrapa el dia

Atrapa el dia
Saul Bellow
Traducció: Ramon Folch i Camarasa
136 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 13 €  Comprar
ISBN 978-84-88839-91-6
Data de publicació: 8/10/2015
Fitxa del llibre
Llegeix les primeres pàgines
Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail
Tommy Wilhelm és un home de cap a quaranta-cinc anys, que viu temporalment a l’Hotel Gloriana a l’Upper West Side de Nova York, el mateix hotel en què el seu pare ha fixat la seva residència des de fa anys. Ell, un actor fracassat que ha deixat la feina de comercial que tenia i necessita guanyar alguns diners per enviar a la seva dona, de la qual s’ha separat i amb qui té dos fills, és un home fora de lloc des de bon principi: viu en un hotel ple de jubilats i continua sent, al llarg de la novel·la, una figura aïllada enmig de la multitud que corre pels carrers de la gran ciutat. És llavors que el Dr. Tamkin, un psicòleg ben qüestionable i potser fins i tot fraudulent, li aconsella d’invertir uns diners a la borsa.

L’Avenç recupera aquesta novel·la breu, que va ser publicada en català l’any 1970 per Edicions 62 amb el títol de Jugar a perdre i amb traducció de Ramon Folch i Camarasa.

 

Què n’han dit?

Tornar