Tot sol

Tot sol
August Strindberg
Traducció: Carolina Moreno Tena
120 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 12 €  Comprar
ISBN 978-84-88839-92-3
Data de publicació: 
Fitxa del llibre
Llegeix les primeres pàgines

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

El protagonista d’aquesta narració breu, d’inspiració autobiogràfica, és un escriptor de 50 anys que retorna a Estocolm després de passar deu anys al camp. En arribar a la ciutat on va néixer, s’envolta de vells amics. Però aviat es va quedant sol; les seves relacions es redueixen al tracte superficial al qual l’obliga la feina. Al principi, li sembla que l’aïllament l’afebleix, però aviat descobreix que, d’aquesta manera, “totes les meves vivències s’unien, es fonien i eren destil·lades en aliment per al meu esperit”. Mentre passeja tot sol per la ciutat, va retratant, amb una visió penetrant, la gent amb qui es topa. El pas del temps i de les estacions va conformat, en paral·lel, el seu estat d’ànim.

Tot sol és una confessió, un viatge introspectiu, on l’escriptor es repensa des de la memòria i el record. Un relat molt apreciat pels coneixedors de l’univers Strindberg. Un text a descobrir.

Què n’han dit?

► L’actor Marc Martínez llegeix l’inici de Tot sol a la llibreia Calders de Barcelona el 25 de gener de 2016.

Tornar