Carol

Carol
Patricia Highsmith
Traducció: Montserrat Morera
336 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 20 €  Comprar
ISBN 978-84-88839-93-0
Data de publicació: 21/01/2016
Fitxa del llibre

Llegeix l’epíleg

Llegeix les primeres pàgines


Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail
S’acosta el Nadal i Therese treballa de venedora en uns grans magatzems de Nova York, quan una dona atractiva s’atansa al seu taulell. Therese no està preparada per l’impacte de l’enamorament. Als dinou anys i sense família, tot just s’està obrint camí a la gran ciutat i ambiciona treballar en el món del teatre. Però té una feina que no li agrada i un xicot que no s’estima prou. En canvi, Carol, ja a la trentena, és una dona sofisticada, una mestressa de casa a punt de divorciar-se i d’iniciar una batalla legal per la custòdia de la seva única filla. Therese se sent irresistiblement atreta per Carol, i totes dues inicien un viatge que no saben on les durà.Després de debutar amb l’èxit d’Estranys en un tren, Patricia Highsmith va haver de publicar aquesta segona novel·la amb pseudònim. Amb el suspens característic de l’autora i amb tota la força d’una història d’amor, retrata magníficament l’ambient de la Nova York dels anys cinquanta. Ara ha estat portada al cinema, en la que és considerada una de les millors adaptacions de l’obra de Highsmith, amb Cate Blanchett com a protagonista.

Què n’han dit?

► L’actriu Cristina Cervià llegeix un fragment de CAROL a la llibreria 22 de Girona el 26 de gener de 2016.

► L’actriu Cristina Cervià llegeix un fragment de CAROL a la llibreria Pròleg de Girona el 10 de febrer de 2016.

Tornar