Els papers d’Aspern

coberta James_els papers aspern
Els papers d’Aspern
Henry James
Traducció: Joan Sellent
136 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 13 €  Comprar
ISBN 978-84-16853-01-4
Data de publicació: 06/10/2016

Fitxa del llibre

Llegeix les primeres pàgines

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

 

Un jove editor es desplaça fins a una Venècia decadent amb la finalitat d’obtenir documents inèdits del difunt poeta americà Jeffrey Aspern. Encobrint tant la seva vertadera identitat com les seves intencions reals, el protagonista aconsegueix instal·lar-se al palazzo de Juliana Bordereau, un antic amor de l’escriptor que conserva valuosos tresors literaris originals. L’estudiós s’introdueix en un ambient buit i fred, impregnat per una vella esplendor ara inexistent, on la solitària i misteriosa centenària, tot i viure acompanyada de la seva neboda, es manté reclosa en la incomunicació. Lluny de poder accedir fàcilment als papers d’Aspern, l’esperit curiós amb tendència obsessiva del protagonista buscarà possibles vies d’accés per realitzar el seu objectiu i convertirà la recerca en el mòbil de la seva vida.

Què n’han dit?

Tornar