Lady Macbeth del districte de Mtsensk

Lady Macbeth del districte de Mtsenk
Nikolai Leskov
Traducció de Jaume Creus
96 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 11 € Comprar
ISBN 978-84-88839-79-4
Data de publicació: 06/02/2014
Fitxa del llibre
Llegeix les primeres pàgines
Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

“Avancem per les pàgines del llibre tot aguantant-nos la respiració” Xenia Dyakonova

«De vegades apareixen a les nostres contrades una mena de personatges que, per molts anys que hagin passat d’ençà que els vam conèixer, no podem recordar-los sense sentir un tremolor al cor. Un d’aquests personatges era la dona d’un comerciant, la Katerina Lvovna Izmailova, que temps enrere va protagonitzar un terrible drama, de resultes del qual els nostres nobles van acabar anomenant-la, amb una certa lleugeresa, Lady Macbeth del districte de Mtsensk». Així comença la tràgica història d’aquesta Lady Macbeth de províncies, una dona de vint-i-quatre anys que es casa amb un comerciant benestant de més de cinquanta, vidu i sense fills. Una història sobre l’adulteri i l’assassinat, que el geni musical de Dmitri Xostakóvitx va convertir més tard en una de les seves més celebrades òperes.

Què n’han dit?

Tornar