Desviacions

Desviacions. Proses de viatge
Enric Bou
240 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 19 € Comprar
ISBN 978-84-88839-74-9
Data de publicació: 17/10/2013
Fitxa del llibre
Llegeix les primeres pàgines
“Una lectura directament imprescindible” Simona Skrabec
Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

La vida seminòmada dels últims anys, a cavall de llengües i cultures, entre Barcelona, Venècia, Providence i Nova York, m’ha proporcionat oportunitats de viatge i de coneixement. I alguns d’aquests moments els he convertit en text, tranches de vie, que són testimonis completament fiables del real ficcional. Els textos que recullo aquí són desviacions, proses escrites sobre el fons del passar dels dies, en una mena de lluita i resposta als avatars del present, captant instants de rara bellesa o intensitat. Tot això i no gaire més són les desviacions: llocs, moments, gents, amics, fragments de vida, viatges, que, ara, passats al paper són més reals del que mai no havien estat, cròniques d’uns dies en un altre món, més enllà del que coneixem, memòries d’encontres.

Què n’han dit?