Diaris

Diaris
Katherine Mansfield
Traducció de Marta Pera Cucurell
248 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 20 €  Comprar
ISBN 978-84-16853-18-2
Data de publicació: 08/03/2018

Fitxa del llibre

Llegeix les primeres pàgines

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Els Diaris de Katherine Mansfield són molt més que el registre intermitent de la vida íntima d’una escriptora: ens revelen una personalitat aguda, observadora, autocrítica i, quan cal, també càustica. En aquestes notes personals d’una narradora excepcional, que van ser compilades i publicades pòstumament, s’hi llegeix la passió per viure i per escriure, malgrat la malaltia que l’anava minant. El diari, que abraça essencialment el període 1914-1922, recull anotacions, escrits fragmentaris i algunes cartes. Tot plegat ens mostra una escriptora exigent i una personalitat poc convencional per a l’època.

 

► Què n’han dit?

 

Tornar

Aquest llibre ha rebut una ajuda a l’edició del Ministerio de Cultura y Deporte: