La línia d’ombra

La línia d’ombra
Joseph Conrad
Traducció de Marta Bes Oliva
152 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 15 €  Comprar
ISBN 978-84-16853-21-2
Data de publicació: 06/09/2018

Fitxa del llibre

Llegeix les primeres pàgines

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Escrita el 1915, La línia d’ombra és una novel·la breu, basada en fets i experiències de la vida com a mariner de l’autor, a la qual Conrad retornava obsessivament en la seva ficció. Aquí es conta la història d’un jove capità de vaixell en el seu primer comandament, amb l’embarcació aturada als mars tropicals, la tripulació presa de la febre, i la inquietud causada per un sentiment de culpabilitat, però també per la presència fantasmal de l’esperit maligne del capità anterior. La novel·la és narrada des de la perspectiva d’algú que travessa «la línia d’ombra», que fa el pas —com diu el mateix Conrad— de la joventut, amb la seva despreocupació i fervor, a una etapa més conscient i dolorosa de la vida.

► Què n’han dit?

Tornar