La gent de Hemsö

La gent de Hemsö
August Strindberg
Traducció de Carolina Moreno Tena
176 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 17 €  Comprar
ISBN 978-84-16853-23-6
Data de publicació: 10/09/2018

Fitxa del llibre

Llegeix les primeres pàgines

 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

La gent de Hemsö (1887), una història tragicòmica de desig, amor i mort entre els pescadors i els pagesos d’una de les illes de l’Arxipèlag d’Estocolm, ens descobreix un Strindberg diferent, en un registre més de comèdia. Hemsö és una illa fictícia —basada en Kymmendö, on Strindberg havia passat part de la joventut— on arriba un mosso, en Carlsson, que tracta d’integrar-se en la petita societat local. El seu desconeixement del medi i l’hostilitat no declarada dels caçadors i pescadors que veuen desembarcar aquest intrús no li facilitaran la realització d’aquest objectiu. Strindberg va escriure aquest llibre per combatre el seu enyor mentre vivia a Alemanya i França.

► Què n’han dit?

Tornar