Torno del bosc amb les mans tenyides

Torno del bosc amb les mans tenyides
Simona Škrabec
192 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 16.50 €  Comprar
ISBN 978-84-16853-28-1
Data de publicació: 14/02/2019

Fitxa del llibre

Llegeix les primeres pàgines

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Després de tres llibres d’assaig publicats, Simona Škrabec fuig puntualment de la seva tasca de filòloga i estudiosa de la teoria literària per mostrar la seva faceta més creativa com a narradora en una obra íntima i personal. Torno del bosc amb les mans tenyides és un recull d’impressions, reflexions i sensacions narrades en primera persona i que neixen arran dels múltiples viatges de l’autora per tot el món. Un meravellós mostrari de postals literàries on la natura desperta els sentiments, on les escenes quotidianes evoquen records i olors, on les sensacions conflueixen en paisatges presents tenyits de melangia i on afloren experiències personals de l’autora que parlen de pèrdua, d’identitat, del desarrelament d’algú que va deixar la seva terra i acaba per no sentir-se d’enlloc, de la fugida i alhora la recerca d’un mateix que suposa viatjar.

M’apresso

per atrapar un altre avió. Faig tots aquests viatges, però cap no em porta a casa.

► Què n’han dit?

Tornar