Males setmanes

Males setmanes
Joaquim Carbó
288 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 18 €  Comprar
ISBN 978-84-18680-01-4
Data de publicació: 03/02/2021

Fitxa del llibre

Llegeix les primeres pàgines

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

La curiositat, les reflexions i les inquietuds hiperactives de l’autor trenen un festival d’estímuls pel lector”, Sergi Pàmies

Vint anys després de la seva redacció, gairebé reclòs del tot a casa per culpa de la pandèmia, l’autor retroba un dietari inèdit. En rellegir-lo, inicia un viatge en el temps i se sent transportat a recordar bona part del que llavors va viure i que tant el podia esglaiar com interessar, preocupar o divertir. “Quan he passat una mirada per totes aquestes pàgines m’ha escruixit el constant protagonisme dels terribles atemptats d’ETA; el desastre d’un avió, aquell Concorde que es va estimbar dos minuts després d’enlairar-se de París… I centenars més de desastres”. Però també hi anota unes fites extraordinàries com l’exposició dedicada a Pere Calders al CCCB o l’última representació de L’hort dels cirerers amb què el Teatre Lliure va tancar el vell local de Gràcia per traslladar-se a Montjuïc. “I tantes coses més, més dolentes que bones, que no acabo de recordar del tot i que trobareu a continuació.”

► Què n’han dit?

Tornar