El millor viatge de tots

El millor viatge de tots
Xavier Febrés
144 pàgines
Sèrie L’Accent
PVP: 13 €  Comprar
ISBN 978-84-18680-15-1
Data de publicació: 16/03/2022
Fitxa del llibre

Llegeix les primeres pàgines

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

Un escriptor de viatges descobreix, en la maduresa, que l’aventura pendent és un llarg retorn cap a l’interior d’ell mateix, després d’evocar els països en què ha viscut  i sobre els quals ha escrit —que són, en aquest llibre, Bèlgica, Itàlia i l’Argentina. Les descobertes de tota una vida el porten a la certesa que el viatge no té fi. «Durant el trajecte entre Brusseŀles i Lovaina es va produir per primer cop un fet que em deixaria estupefacte. Per alguna raó tècnica el tren es va aturar enmig dels prats xops. Una vaca del camp limítrof amb la via es va acostar lentament, amb els unglots enfangats, cap a la finestra que jo ocupava. Va alçar lleugerament la testa i em va mirar. La direcció i la intenció del seus glòbuls oculars, prominents i humits, no oferien cap dubte. Havia fet unes passes parsimonioses i alhora decidides cap al vagó. Un cop sota la meva finestra, mentre em mirava de prop durant uns segons, va articular amb una veu sense timbre, a través de les dents ruminants, cadascuna de les paraules de la frase següent: —El que busques no és aquí.»

 

ELS COLORS DE L’ACCENT: Pantone 3115C.

Calendari de presentacions:

BARCELONA: Dimarts 29 de març, 19h a la Central del Raval. Amb Cristina Masanés i l’autor.

GIRONA: Dimecres 30 de març, 19h a la Llibreria 22. Amb MArgarida Casacuberta, Guillem Terribas i l’autor.

► Què n’han dit?

Tornar