L’Empordà dels escriptors

L’Empordà dels escriptors
Jaume Guillamet
192 pàgines
Sèrie Literatures
PVP: 17 €  cistella2
ISBN 978-84-88839-34-3
Data de publicació: 08/10/2009
Fitxa del llibre
Llegeix les primeres pàgines
Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

“L’elegia a un univers perdut” Ignasi Aragay

L’Empordà dels escriptors és un viatge literari a les fonts de la fascinació política i cultural que aquesta comarca ha exercit des del segle XIX. Joan Maragall i Josep Pla són els referents d’un recorregut que passa per Jacint Verdaguer, Josep Pella i Forgas, Ramon Muntaner, Carles Bosch de la Trinxeria, Víctor Català, Josep Pous i Pagès, Eugeni d’Ors, Ferran Agulló, Pere Coromines, Josep Maria de Sagarra, Tomàs Garcés, J. V. Foix, Manuel Brunet, Carles Fages de Climent, Carles Rahola, Salvador Dalí i Josep Puig Pujades.

Amb exilis i retorns, el viatge acaba amb la reelaboració de la mirada, la contemplació de l’impacte del turisme i l’apunt teòric d’un Empordà que passa a la història.

Què n’han dit?

Tornar