Tot el que hi veig

Tot el que hi veig
Josep M. Fonalleras
Il·lustracions de Marc Vicens
136 pàgines
Sèrie L’Accent
PVP: 12 €  Comprar
ISBN 978-84-122307-6-5
Data de publicació: 19/11/2020
Fitxa del llibre
Llegeix les primeres pàgines
 

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

John Berger deia que l’art no serveix per explicar el que és misteriós, però sí que serveix per descobrir-ho. En aquest llibre Josep M. Fonalleras comparteix amb el lector el que ha vist abans i després de la mirada a les obres d’art que l’acompanyen.

«El Pantheon és una construcció humana, com aquell art de Rafael que suplanta la natura, va més enllà de l’evidència, crea un nou referent. S’interroga i ens interroga, forma part de les nostres vides i ens obliga a una mirada diferent. Compartida o solitària. Sortint del Pantheon, em penso que encara es pot anar al Settimio a menjar uns espaguetis amb sostre de tòfona blanca i un polsim de pecorino. No es pot exigir res més. Ni a l’art ni a la vida»

Conversa de Josep M. Fonalleras amb Jordi Puntí, Xènia Dyakonova i Adolf Beltran al programa Ciutat Maragda de Catalunya Ràdio conduït per David Guzman.

Pantone 7425C, un color molt utilitzat en les pintures barroques.

► Què n’han dit?

““La mirada de Fonalleras és un conglomerat pletòric de captació sensorial dels detall”, Ponç Puigdevall

Tornar